Snel Revalideren is opgericht door Kim Bakker. Tevens oprichter  van The Body Designers. Dé website voor online coaching, orthomoleculaire therapie, bikini- en bodyfitness competitie begeleiding, EMB bloedtesten, personal training.

Wie is Kim?

kim bakker

Vanaf jongs af aan ben ik al bezig met bewegen. Na het CIOS doorgestroomd naar de opleiding Fysiotherapie, omdat tijdens de tennislessen en fitnessinstructie de mensen met klachten niet goed konden worden begeleid. Na een aantal jaar in de reguliere fysiotherapie te hebben gewerkt, was ik er klaar mee. Ik baalde ervan dat mensen heel vaak behandeld werden, terwijl dat ook in minder zittingen kon met meer resultaat. Ik ben toen gestopt en op zoek gegaan naar andere behandelmethodes die echt effectief waren. Die vond ik in Mylogenics™.

“Definition of stupid: doing the same thing over and over while expecting a different result”

Opleiding:

Mylogenics™ wordt in een cursus aangeboden bij Overload Worldwide. Na alle modules (T.O.P. A/B/C, Personal Hormonal Profiling, Kettlebell Master en Power Sled Instructor) succesvol te hebben afgerond inclusief de Mylogenics™ Advanced module, heb ik een aantal jaar meegedraaid bij de opleiding als docent. Daarnaast bijlessen aan leerlingen van die opleidingen gegeven. Het trainen van de trainers en bijlessen / voorbereiden op examens doe ik nog tot op heden. Qua opleiding heb ik verder nog de opleiding Fysiotherapie (2002) afgerond. Ik werk niet in een reguliere setting en heb hierdoor ook geen BIG-registratie meer. Dit doet overigens niets af aan de kwaliteit. Ook de opleiding CIOS heb ik afgerond met als specialisatie Fitness, Tennis en Squash. Naast deze opleidingen heb ik nog verschillende cursussen gedaan, waaronder:

  • CrossFit level 2 (level 1 reeds 5 jaar in bezit)
  • Maag/Darm/Leverprotocollen (Orthomoleculair)
  • EMB (Energetisch Morfologisch Bloedtest)
  • Ziekte van Lyme (Orthomoleculair)
  • Leaky Gut (Orthomoleculair)

Meest recent afgeronde opleiding: Orthomoleculair Therapeut volgens kPNI. (Natura Foundation)

Doel:

Mijn doel is en zal altijd blijven om mensen snel resultaat te bieden.  Vaak worden bij de traditionele therapieën een reeks behandelingen gedaan met minimaal resultaat. In mijn ogen is het verre van effectief om 9 behandelingen hetzelfde te doen, terwijl er weinig verandert. Durf andere dingen te doen en van gebaande paden af te wijken. Een protocol is leuk, alleen bijna niemand voldoet aan de eisen van een protocol. We werken met mensen en iedereen is anders. De behandelingen zijn dus ook voor iedereen anders.

Snel Revalideren is expert in het opsporen van de oorzaak en deze te behandelen. Het resultaat is daarom vaak al na 1 behandeling te merken.

Snel Revalideren is ook dé behandelmethode tijdens de grote Benelux CrossFit evenementen:

Beach Throwdown en Lowlands Throwdown