Na het invullen van het contactformulier, plannen we een afspraak voor het eerste consult. Dit consult kan plaatsvinden in Doetinchem, Nijmegen of Arnhem, dus geef even aan naar welke locatie je voorkeur uitgaat.

Het eerste consult is een uitgebreid consult van 60-75 minuten van 135 euro, waarbij ook per mail een voorbeeld voedingsschema zit. Het eerste vervolgconsult is 45 minuten voor €69,00. Het 2/3de etc vervolgconsult 30 minuten €45,00.

Ook kun je kiezen voor een EMB bloedtest waarmee heel breed wordt gekeken. Voor meer informatie over de EMB test, kijk dan even hier.

In het geval van gezondheidsklachten gaan we op zoek naar de oorzaak van de klachten.

Soms hebben we aanvullend onderzoek nodig in de zin van bloedtesten. De bloedtesten kun je dmv een account zelf aanvragen via mij. De uitslag krijg ik dan gemaild. Om de uitslag te bespreken kun je het beste een kort consult aanvragen. Uitslagen met de waardes worden NIET via de telefoon gedeeld wegens privacy gevoelige informatie. Wil je testen aanvragen, stuur mij dan even een mail voor uitleg welke testen mogelijk zijn.

  • De bovengenoemde prijzen zijn inclusief indirecte tijd zoals uitzoeken van klachten, wetenschappelijke informatie inwinnen, voorbereiding op consult, etc.
  • De prijzen zijn inclusief BTW
  • Na afloop van het consult dient de factuur per pin te worden betaald.
  • Er is GEEN contract met zorgverzekeraars of beroepsorganisatie, dus er is in de meeste gevallen geen vergoeding vanuit zorgverzekeraar mogelijk.

Annuleren afspraak: Wanneer je verhinderd bent, dien je je afspraak uiterlijk 24 uur van te voren af te zeggen per telefoon of via de mail. Wanneer je later afzegt of de afspraak niet nakomt, ontvang je een rekening van het consult.

*Indirecte tijd is de tijd die nodig is voor: administratietijd, uitwerken/opsturen behandelplan, adviezen, menu samenstellen, factuur maken, etc.