Werkwijze

Na het invullen van het contactformulier, plannen we een afspraak voor het eerste consult. Dit consult kan plaatsvinden in Doetinchem, Nijmegen of Arnhem, dus geef alsjeblieft even aan naar welke locatie je voorkeur uitgaat.

Je kunt kiezen uit een uitgebreid consult van 60 – 75 minuten van 135 euro, waarbij ook per mail een voorbeeld voedingsschema zit. Je kunt ook kiezen voor een korter consult van 45 minuten (69 euro). Ook kun je kiezen voor een EMB bloedtest waarmee heel breed wordt gekeken. Voor meer informatie over de EMB test, kijk dan even hier. De eerste EMB test kost 200 euro. Iedere volgende test binnen het traject kost 185 euro.

Gezondheidsklachten

In het geval van gezondheidsklachten gaan we op zoek naar de oorzaak van de klachten. Ik adviseer dan ook om het eerste consult te kiezen voor het uitgebreide consult van 60-75 minuten. Het 2de consult kun je dan kiezen voor een korter consult.

Bloedtesten

Soms hebben we aanvullend onderzoek nodig in de zin van bloedtesten. De bloedtesten kun je dmv een account zelf aanvragen via mij. De uitslag krijg ik dan gemaild. Om de uitslag te bespreken kun je het beste een kort consult aanvragen. Uitslagen met de waardes worden NIET via de telefoon gedeeld wegens privacy gevoelige informatie. Naast de reguliere bloedtesten kun je ook kiezen voor een Energetisch Morfologische Bloedtest.

De volgende bloedonderzoeken zijn mogelijk:

Uitgebreide screening: 119.83 euro*

Totaal cholesterol, HDL-cholesterol, LDL-cholesterol, Triglyceriden, Creatinine (nierfunctie), GFR (MDRD – nierfunctie), ALAT, Gamma GT, Glucose, Hs-CRP, TSH en zonodig vrij T4 (schildklierfunctie, vrije T4 wordt alleen onderzocht indien de TSH afwijkt), Hb (hemoglobine), Leukocyten, Trombocyten, IJzer, Vitamine D, Vitamine B6, Vitamine B12, Foliumzuur.

Basis screening: 95.04 euro*

Totaal cholesterol, HDL-cholesterol, LDL-cholesterol, Triglyceriden, Glucose, Hs-CRP, Hb (hemoglobine), Leukocyten, Trombocyten, IJzer, Vitamine B12, Vitamine B6, Foliumzuur.

Schildklier: 95.04 euro*

Meet naast het TSH ook de vrije T3, reversed T3, T4. Om een goed beeld te krijgen over de functie van de schildklier moeten ook de Vrije T3,T4 en reversed T3 gemeten worden.

Cholesterol: 33.06 euro*

HDL-cholesterol, LDL-cholesterol, Triglyceriden, Totaal Cholesterol.

IJzer: 45.45 euro*

In het geval van vermoeidheid, concentratieproblemen, duizeligheid, hartkloppingen en kortademigheid, futloos kan het zinvol zijn om deze test te laten doen. Meet het ijzer, Hb (hemoglobine), Ferritine, Transferrine, Saturatie (ijzerbindingscapaciteit TIJBC)

Vitaminen:

Vitamine D, Vitamine B6, Vitamine B12, Foliumzuur. Gebrek an energie, wisselende stemmingen, concentratieproblemen? Het kan aan een tekort van vitamine B en/of D liggen.

Vitamine D:

Deze test meet het gehalte 25(OH) D in het bloed. Hieruit kan worden afgeleid of de vitamine D-status hoog genoeg is.

Vitamine B6:

Gebrek aan energie, concentratieproblemen en wisselende stemmingen? Dan kan het duiden op een B6 probleem.

*De prijzen zijn excusief consult kosten Dit zijn de meest voor de hand liggende testen, maar er zijn er nog meer.